ECO-NOR fornyer med Strømsgodset

ECO-NOR fornyer med Strømsgodset

ECO-NOR er en offensiv og ung bedrift med store ambisjoner. Eco-Nor kom inn i SIFs Bronseklubb foran 2022-sesongen og rykket opp til Sølvklubben før sesongen var halvspilt. Nå er de klare for to nye år som Sølvpartner!

I «nye» egeneide lokaler på Konnerud treffer vi Charles Petersen, eller Eco-Charles som han kalles internt i SIF-familien. Charles, opprinnelig Odd supporter blir stadig mer blå og ECO-NOR er definitivt en blå bedrift! Siden de kom inn før årets sesong har Eco-Nor vært aktive og bidratt på flere av SIFs samfunnsprosjektet.  ECO-NOR var omtrent de første som donerte midler til Blått Hjerte i forbindelse med kronekampen tidligere i år, og hadde også stand under årets Like Muligheter-konferanse.

ECO-NOR har også delt ut tresifret antall billetter til barn i familier med lavinntekt og kjøpt masse Godset-effekter som loddes ut til supportere i forbindelse med kamper og andre aktiviteter. 

Min hjertesak og det som engasjerer meg mest er lavinntektsproblematikken og den er dessverre stor i vår region. Derfor er det viktig for oss å bidra til blant annet Strømsgodsets Blått Hjerte prosjekt

— Charles Petersen

Nettverk og samfunnsengasjement

«Vi er nok ikke bare blå» sier Charles Peterson med et smil. «Eco-Nor er først og fremst en grønn bedrift. Bærekraft er viktig for oss, vi lever av å skape en miljømessig og økonomisk bærekraftig avfallshåndtering for bedrifter. Vi lever av å hjelpe bedrifter i å bruke mindre penger på renovasjon, men vi har også et stort sosialt engasjement som ønsker å støtte gode lokale prosjekter. Min hjertesak og det som engasjerer meg mest er lavinntektsproblematikken og den er dessverre stor i vår region. Derfor er det viktig for oss å bidra til blant annet Strømsgodsets Blått Hjerte-prosjekt og Rett Fram Opplevelsers aktiviteter, men vi har også et godt samarbeid med Støtteforeningen for kreftrammedes barneprosjekt SuperSelma»  Eco-nor selger blant annet Rosa emballasjepressere der 10% av salgssummen går til SuperSelma (Bildet øverst i artikkelen er tatt foran en flott rosa emballasjepresser). Arbeidet SuperSelma gjør er fantastisk. De skaper små lysglimt i en ellers veldig urettferdig situasjon. 

Selim Emeci i Strømsgodset setter stor pris på ECO-NOR og deres sosiale profil. «Eco-Nor viser med handling at de er opptatt av at byen vår skal bli et mer inkluderende og bedre sted å vokse opp og det går rett hjem hos Strømsgodset. I fjor lanserte vi vår bærekraftsstrategi der mindre ulikhet er et av våre hovedmål og vi ønsker å samarbeide mer med ECO-NOR rundt disse prosjektene. 

I tillegg må det nevnes at ECO-NOR er opptatt av at SIFs nettverk skal være et godt sted å handle og at det skal lønne seg for klubben at partnere handler av hverandre. ECO-NOR donerer 5% av alle avtaler de gjør internt i nettverket tilbake til Strømsgodset. 

Vi er takknemlig og glad for at ECO-NOR er med videre og gleder oss til to nye år med gjengen fra Konnerud! 

LINK: ECO-NOR med to nye år i Sølvklubben! / Strømsgodset

19.01.2023 21:26
lagt til handlevogn